СВОБОДНО ВРЕМЕ

Дъщерята на Радев в любовна драма / СНИМКА

Любовната история между дъщерята на Румен Радев и сина на бившата правосъдна министърка Зинаида Златанова е приключила. Камен и Дарина са се разделили, а тя е заличила всички техни романтични общи снимки, като дори е спряла да го следва и в социалните мрежи.

Романът им започна, докато двамата все още бяха ученици. Макар да не деляха една скамейка в класната стая, младежите бяха увлечени от театъра и именно той ги събра в личен план. И Дарина, и Камен бяха част от театралната трупа „Ле Страпонтен“ при столичното 35 СЕУ „Добри Войников“, като неведнъж си партнираха и на сцената в главните роли на спектаклите. Кандидат-зетят на Румен Радев обаче бе с една година по-голям от щерка му и завърши училище преди нея. Още тогава отношенията им започнали да се пропукват. Преди това младежите демонстрираха особена близост по купони и театрални фестивали, а дори през лятото на 2019 г. бяха заедно на море на къмпинг „Градина“ и взривиха мрежата с кадри, на които умилително се прегръщат.

Към днешна дата красивата им любовна история е затворена страница, а причините са неясни. Известно време Дарина бе изпаднала в изолация и не бе активна в социалните мрежи. Беше се отдала изцяло на мечтата си да влезе в НАТФИЗ, където бе приета в специалност „Актьорство за драматичен театър“ през миналата есен. Президентската наследничка в момента няма нов човек до себе си, макар да е успяла да се сплоти с всички свои колеги, с които непрестанно са заедно – във и извън учебно време. Тя е част от класа на доц. д-р Пенко Господинов, който е познат на широката аудитория и с ролята си на Боян в сериала „Белези“, който се излъчваше по Би Ти Ви и пожъна голям успех.

Господинов разкри, че не е знаел чия дъщеря е Дарина по време на кандидатстудентската кампания, но още тогава тя направила силно впечатление и мястото ѝ в академията било напълно заслужено. Красивата дъщеря на държавния глава все още не е дебютирала на сцената на НАТФИЗ, но успешно мина през първия семестър на обучение. През юли отново ѝ предстоят изпити. След това най-вероятно ще се награди с почивка от август.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *