СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето я кметицата… Насладете се на благоевградската Деси Радева – Луси Стоянова / СНИМКИ

Всички вече са наясно с бурните политически превъплъщения на прясно избрания кмет на Благоевград Илко Стоянов, преминал през 5 партии, в това число и ГЕРБ, преди да кацне при Слави Трифонов. Незаслужено в сянка обаче остава шармантната му съпруга Людмила, която удря в земята с екзотичната си визия дори президентшите Десислава Радева и… Брижит Макрон.

Дългогодишната половинка на Илко, която е известна в региона просто като Луси, е атрактивна бизнесдама с неповторима стилова принадлежност. Брюнетката залага на дълбоките деколтета и ярките червила, пада си по тийн модата, с леки джендър елементи, макар да наближава половинвековен юбилей.

На купона за изборната победа в неделната вечер кметшата събра повече погледи от Илко Стоянов със своята дълга червена рокля и идеален маникюр и прическа. Луси обаче рядко се носи официално, като предпочита маркови спортни дрешки като блузката „Пинко“ за 80 евро на водещата снимка.

Семейна идилия – хубаво уиски, хубава пура,  хубава жена

Иначе кариерата на силно тунингованата Людмила е далеч от политиката, но според мнозина именно тя е връзката на Илко Стоянов с едрия бизнес в района. Чернокосата дама дълги години е съдружничка на Велимир Магурев, собственик на първата заложна къща в Благоевград  „Виги“. Той бе подсъдим по 3 дела за измами с недвижими имоти, по които адвокат му беше именно Илко Стоянов.

Тогава Магурев получи условна присъда и конфискация на имуществото, но преди потвърждаване на присъдата и от софийските съдебни инстанции по жалбите на ощетени благоевградчани той напусна Благоевград и се засели във Варна.

Ха, наздраве, за кмета и кметицата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *