НОВИНИ

Трагична новина за ГЕРБ: Бойко Рашков остава МВР шеф и в следващото правителство – ще гони хунтата до дупка

Кошмарите на Бойко Борисов започнаха да се превръщат в действителност – човекът, който предприе невиждано в новата ни история изчегъртване на калинките на ГЕРБ и неутрализиране на мафията около Баце, ще остане министър на вътрешните работи и в следващото правителство.

Източник на Narod.bg разкри, че вече е постигнато съглашателство между основните политически сили, които могат да сформират кабинет, че настоящият силов вицепремиер изпълнява задълженията си безупречно, затова трябва да му се даде по-голям хоризонт на действие.

Основната задача на Бойко Рашков и в бъдещото правителство ще е да с пълни сили да разследва всички престъпления по цялата вертикала на държавната структура, извършени от мутрите на хунтата.

За неговото оставане на поста говорят и действията му – Бойко Рашков не се поколеба да влезе в открит конфликт с подложената на ГЕРБ прокуратура що се отнася до купуването на гласове, който престъпен прийом е единственият начин мафията на Борисов отново да се промъкне във властта, макар и през задния вход.

Засега е ясно, че лидерите на „партиите от протеста” – Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Арман Бабикян и маргиналните политически формации, които ги подкрепят, са твърдо „за” Бойко Рашков да продължи да ръководи едно от най-важните за националната сигурност министерства – МВР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *