СВОБОДНО ВРЕМЕ

Менделсон: Натали Т. иска милиардите на ББ като негова съпруга

Натали Т. вече иска милиардите на своя любовник ББ като негова съпруга, гласи поредният сигнал до Narod.bg за патилата на блондинката.

Ето малка част от новите разкази на Натали в столично заведение с жива музика и скъпо вино – хубавицата сподели пред компанията, че й дотегнало от БиБи Кинг.

Наталка била на бързо набиране и трябвало да отговаря на желанията на любовника си по всяко време. Блондинката споделила, че искала друго – да заживее при ББ като официална жена, вместо да е само една от многото Мата Хари.

Палавата русокоска и сега живеела при него, но искала да се премести там с всичките си дрехи, обувки и екстеншъни, за да станат като семейство.

Така щяла да бъде сигурна, че ББ не поддържа отношения с Борислава Йовчева и други плеймейтки. Наталка жадува за милиони, дори в ефир не можа да скрие алчността и простотията си.

В предаването преди обед бе разказана история за бейзболист, който ще получава обезщетение всяка година в размер на 1 милион долара.

Точно тогава Наталка опули очи, светна, започна да подскача на дивана, че искала и тя и пита откъде и да си набави толкова пари.

Възмутени сме от лековатото й поведение – набутана с връзки, се излага убийствено. Излага и богатия си спонсор с коментарите си – предварително подготвени теми и отговори, чете ги от листа и ъъъъ, ааааа, заекване, пъшкане.

Тази водеща без текст на камерата се видя колко й е беден речникът. А в интернет вече тръгна нова подигравка – Наталка ли е новата Банова. А новия чехльо не е Плевньо, а Буци Б.

Бановата Десислава поне не прилича на проститутка от Околовръстното, а и е показвала завиден интелект за разлика от Наталка.

Поредният й каприз бил да ползва автомобилите на ББ с шофьор, защото доброжелателни колежки й разказвали как навремето Миролюба Бенатова използвала автомобилите на главния секретар на МВР тогава – ББ. Сега Наталка искала същата привилегия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *