СВОБОДНО ВРЕМЕ

Дизайнерката Соня Атанасова от Черешката на тортата е баба на 8-годишна внучка

От времето на наглото Джамиле зрителите не са били така вбесени на участник в „Черешката на тортата“, видя Hotnews.bg. Слабоизвестната дизайнерка Соня изуми феновете на предаването с лошо държание, неадекватно облекло и пълен отказ да опита храната на домакините.

 

Тя буквално монополизира разговора на масата, без да даде възможност на другите да промълвят и дума, хвали се ужасно с финансови възможности и звездни приятели, но едновременно с това не докосва манджите и честно си признава, че не е готвила от години.

Какво прави тогава в Черешката остава загадка, която зрителите разрешават по най-лесния начин-с пари. Соня всъщност е организатор на сватби и шие булчински рокли, но е далеч от големите имена в българската мода.

Тя живее в Благоевград, но може да се похвали, че е организирала сватбата на Николета Лозанова, макар че сама признава, че плеймейтката знаела какво иска и сама се справила с всички подробности. Днес болезнено слабата блондинка, която не близва сол, захар, брашно и уж обича зелении, но не опита дори спанака и аспержите на масата, ще готви със своята 8-годишна внучка, съобщи местен вестник.

Дизайнерката се опитва пред медията да обясни, че отивала на вечерите хапнала и затова не опитвала ястията на своите домакини, но това явно е опит да ограничи вълната от хейт на зрителите, които са категорични, че тя страда от хранително разстройство. С типичното си самохвалство Атанасова обяснява, че няколко пъти е отказвала покана в кулинарното предаване заради натоварения си работен график и едва тази година приела предизвикателството. Благоевградчанката е много доволн от своето представяне, обяснява тя пред вестника, но не така мислят зрителите, които са готови да гледат дори 4-ма участника в седмицата, но не и нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *