НОВИНИ

Братът на Стоичков влиза в политиката: Всяка вечер чета по една книга, подготвен съм / ВИДЕО

Изключително интересна среща – Краси Боев отиде на гости на майката на Христо Стоичков – Пенка и брат му Цанко. Двамата го посрещнаха в къщата на леля Пенка в пловдивското село Ясно поле. Защото кой друг, ако не майката на най-успелия български футболист може да коментира предстоящия финал на европейското първенство.

„Сама поддържам тази градина – домати, краставици, помагачи нямам. Гроздето също сама си гледам, само после ми го карат до казана, за ракия“, разказва майката на Камата, която се е отдала на отглеждането на градината си и животните си. До центъра на селото леля Пенка ходи със старото колело на сина си Цанко.

„Аз съм земен човек, както и Ицо. В селото не съм майката на Христо Стоичков, аз съм душата“, сподели тя.

Братът Цанко от своя страна твърди, че не гледа мачове от 20 години, но за сметка на това разкри за своите амбициозни планове, свързани с бъдещето на България.

„Обмислям проект с неправителствена организация, която да включва хора, завършили в чужбина, и умственият им капацитет е на много високо ниво. Заедно ще следим отблизо и изкъсо как се развиват нещата след изборите. Всяка вечер чета по една книга за разлика от други хора. Подготвен съм“, разкри той пред Нова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *