СВОБОДНО ВРЕМЕ

Седмичен хороскоп на Василиса Володина за седмицата от 19 до 25 юли-РАК-Успешна седмица, ОВЕН надеждни възможности

Ето какво предвещава в хороскопа си за преедстоящата седмица известната астроложка Василиса Володина.

ОВЕН

Едва ли е възможно да се избегне определението „напрегнат период” за предстоящото седемдневие. Необходимо е до сте много предпазливи,освен че е преппоръчително да не влизате в кавги, защото ще се окажете на губеща позиция.

Разполагате с надеждни възможности, и ако сте сдържани ще успеете. Петък и уикенда са напрегнати, но успешни. Следващите делници ще ви радват със сполука, каквато е валидна включително и за много нервната сряда.

ТЕЛЕЦ

Импулсът за реализиране на материални блага и за придобивки, винаги е бил много силен у Телците, а през предстоящата седмица трудно ще реализирате планираните цели, защото високостояща личност ще издигне непреодолими пречки на пътя ви. Добри позиции носещи скорошна сполука, ще завоюват търпеливите от зодията. Петък ще е много напрегнат. Напрегнат е и уикендът, но е по-добър. Понеделник и вторник са тежки, а следващите са успешни.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата на Близнаците не може да се определи като труден или благоприятен период. Ясно подчертава, че предстоят промени, чието разгръщане в положителен или отрицателен аспект ще зависи от вас. Съобразителни ли сте ще напреднете, наблегнете ли на кавги и противоречия, ще последват проблеми. Петък е тежък и коварен. Уикендът ще е доста успешен. Понеделник е благодатен, а вторник носи кавги. През следващите дни хубави промени.

РАК

Проблемите от делово естество няма да ви бъдат спестени и на вас, въпреки че шансът ви за успех е изразителен. Ваш съперник от деловите среди ще потърси помощта на влиятелен човек, който ще прегради пътя ви.. Добрият вариант е да не разчитате само на един източник, а да разполагате с повече възможности. Петък е много нервен и носи кавги. Уикендът е плодотворен. Делниците също са много добри и ще ви радват с чудесни възможности за успех.

ЛЪВ

Ако представителите на Лъв разчитат на хитри и коварни действия, за да си осигурят предимство, вероятността да се получи очакваният ефект е доста слаба. Онова, което безусловно ще ви ползва е да намалите остротата във взаимоотношенията с околните, и да сте достатъчно внимателни.  Периодът е тежък. Петък и събота са неприятни и трудни. Неделя е хубава и успешна. Делниците са доста тежки. Внимавайте и владейте нервността и гнева си.

ДЕВА

Силно безпокойни, Девите би трябвало на първо време да овладеят импулсивността си, и да намалят темпото на изява н деловите и обществените среди. Седемдневието не ви предоставя предимства, а периодът не е от „раздвижените”. Тепърва ситуацията ще се формира, тъй че сега са важни точните преценки. Те ще ви ориентират в правилната посока. Петък подчертава началото на промени. Уикендът и делниците без четвъртък са успешни. Четвъртък е тежък.

ВЕЗНИ

За Везните е важно да се ориентират много точно в обстоятелствата, и да залагат надеждите си само на твърда основа. Нестабилността е характерна особеност за периода, а това определение едва ли ще се ограничи в рамките на седемдневието. Тук следва да се допълни, че започват промени, развитието на които е наложително да следите, са да ги коригирате при необходимост. Петък и уикендът са хубави. В понеделник сте отпуснати Вторник е нервен, а следващите два са хубави.

СКОРПИОН

Звездните влияния за предстоящата седмица ясно подчертават, че преобладаващото мнозинство от Скорпионите са гневни и много напрегнати. Сигурно е, че има причини и те не са за пренебрегване. Ситуацията е конфликтна и кавгите ще се разразят още в петък, обещавайки че  развитието им ще е продължително. Събота не е лоша, но е малко нервна. Неделя е хубава. Понеделник е неуютен, вторник е нервен, а сряда идва с кавги. Четвъртък ще е хубав.

СТРЕЛЕЦ

Предстоящото седемдневие акцентира предимно върху чувствата и емоционалната настройка на Стрелците, като за преобладаващия процент те са положителни. В делово отношение се очертават нерви и неприятности. Отстраними са, но ще преживеете дискомфорт. Петък е благоприятен.Повече напрежение носи събота, а неделя е успешна. В понеделник и вторник носят силна реализация. Сряда е нервна и ражда кавги. Четвъртък е благодатен и успешен.

КОЗИРОГ

Мнозина от Козирозите са доста гневни на хора от обществените среди, които намират начини да ги атакуват и да смущават всекидневието им. През предстоящата седмица следва да сте по-сдържани и да не отговаряте на провокации, защото ще поставите началото на остри кавги, които може да продължат месеци. Петък ще бъде изключително нервен. Събота е по-спокойна и прилична, а неделя е хубава. Понеделник е много нервен, а следващите са хубави.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се сблъскват с проблеми вкъщи, които ще навредят на настроението им, а не е изключено и сериозно да повредят отношенията им с някого. Не поддържайте негативизъм към личности от обществените среди и едва ли ще последват проблеми. Спокойствието е особено важно и не бива да пренебрегвате този въпрос. Петък е хубав, а по всичко личи че и уикендът ще е такъв. Хубави са и другите дни. По-нервен и напрегнат ще бъде само четвъртък.

РИБИ

За представителите на Риби е особено важно да действат честно приз периода, защото не е изключено да попаднат под ударите на човек, който се е почувствал измамен. Не става дума за физическа  разправа и удари, а за такива от влиятелно място, които ще навредят на деловата ви реализация и обществените позиции. Дните през периода са благодатни и успешни. По-напрегната и нервна се оказва сряда, през която не е изключено да избухнат остри противоречия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *