СВОБОДНО ВРЕМЕ

Симона Пейчева събра всички погледи на плажа с перфектната си фигура

Вече се намираме в последната седмица на юли, която, въпреки доскорошното разхлаждане, идва с обещанието да върне обратно високите температури по нашите географски ширини. Жаркото лято се завръща с пълна сила, което означава, че голяма част от населението на страната ни отново ще обърне гръб на градовете, отправяйки се към курортите по крайбрежието, за да получи доза от най-доброто „лекарство“ срещу задаващите се на хоризонта горещини, за което не се изисква лекарско предписание, а именно – водата.

Има обаче хора, на които няма да им се налага тепърва да пътуват, за да си набавят необходимия лек срещу жегата, тъй като те вече се намират на родното Черноморие, запасявайки се с него. Точно като Симона Пейчева, която от седмица насам се е отдала на почивка край морските вълни, откъдето радва своите последователи в Инстаграм с пламенни кадри.

В последно време световната шампионка по художествена гимнастика публикува в своя личен профил редица изображения, на които позира пред фотографския обектив в различни бански костюми от две части, разкриващи перфектната ѝ физика, каквато само една спортистка, било то и бивша, може да има. За разлика от някои дами, изпитващи несигурност да се съблекат дори и на плажната ивица заради понижената си физическа активност през последната година, вследствие на пандемията, Симона няма от какво да се притеснява, тъй като нейната фигура продължава да бъде все така забележителна, сякаш току-що е излязла от залата за тренировки. Стегнатите мускули на тялото ѝ по никакъв начин не издават, че някога е раждала, а освен това привличат всички погледи на мястото, където се намира, което е решила да запази в тайна от потребителите на платформата, отбелязвайки го с „Не е важно“ към един от кадрите.

С всеки изминал ден от ваканцията си, брюнетката, която преди няколко месеца медиите събраха с актьора Ненчо Балабанов, само за да ги раздели скоро след това, става все по-дръзка в публикациите си. Така например преди ден тя сподели снимка, показваща я как се припича под слънчевите лъчи без горнище, прикривайки с една ръка гърдите си от любопитните погледи.

Намери силата, която те задвижва„, гласи посланието към друг неин пост, събрал множество харесвания и комплименти за външния ѝ вид.

Зад гърба си Симона има блестяща спортна кариера. Тя е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна световна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри – в Атина и Пекин. Другата голяма нейната страст е телевизията. Тя е била водеща на предаването „Така го правят жените“ по телевизия BBT и на рубрика в предаването „Усещане за жена“ по ТV7. Някогашната гимнастичка има син Алексей, който вече е на 11 години. През 2013 г. тя обяви, че с бащата на детето ѝ са се разделили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.