НОВИНИ

Слави си хареса премиер – масона Петър Илиев, „ратай” на Сотир Цацаров в пловдивска ложа

Слави Трифонов отново доказа, че е зависим от „скритата държава” – партията му „Има такъв народ” е харесала за премиер масона Петър Илиев от Пловдив, разкри ексклузивно източник на Narod.bg под тепетата.

„Правителството на Слави се реди от пловдивските ложи „Пълдин” и „Слънце”, които са в Обединената Велика ложа на България (ОВЛБ).

Тук на помощ идва и президентският съветник Пламен Узунов, подчинен по линия на свободните зидари на Георги Гергов. Узунов активно действа в Пловдив за общото дело на масонската си ложа, разкри информаторът на Narod.bg.

Интересното е, че евентуалният премиер от ИТН Петър Илиев е „ратай” в ложата на бившия главен прокурор Сотир Цацаров СДРУЖЕНИЕ „ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ – ПЛОВДИВ“, в чиято управа официално е вписан и настоящият главен прокурор Иван Гешев.

В другата масонска структура пък е най-богатият социалист под тепетата Георги Гергов, който създал ложа „Пълдин” по заръка на бившия президент Георги Първанов.

Дали овладяването на политическия и икономическия живот – властта и парите, са цел на масоните, които пълзят тайно към управлението на България, ще изпитаме сами на гърба си.

Иначе Петър Илиев е основател и председател на няколко бизнес организации – Канадско-българската търговска камара, Българската икономическа камара и Карибско-българския бизнес клуб. Бил е зам.-председател на Британско-българската търговска камара. Петър Илиев е почетен консул на офшорната зона Барбадос и ръководи Консулството на Барбадос в Република България.

Масонът Илиев бе номиниран от Слави Трифонов за правосъден министър в правителството с премиер Николай Василев, от което по-късно лидерът на ИТН се отказа под натиска на ДБ.  Илиев е лауреат на приза „Адвокат на годината“, който му бе връчен от бившия служебен премиер на Радев проф. Огнян Герджиков. Той е главен асистент в Юридическия факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски” от 2006 г. досега.

Преподава „Конституционно право“, „Организация на правозащитните институции“ и „Правата на човека в юриспруденцията на българските съдилища“. Петър Илиев е доктор по право.

Завършил е Юридическия факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски” с пълно отличие и е бил първенец на випуск 2003 г., за което е получил отличителния златен знак (златна значка) за пълно отличие от ректора на университета.

През 1997 г. е завършил Първа английска езикова гимназия в София, отново с пълно отличие и е бил първенец на випуска.

Докторската си степен получава в Софийския университет. Автор е на две книги и над 30 научни публикации (статии, студии и др.) по различни юридически въпроси. Автор е и на повече от 30 други публикации по юридически теми в периодичния печат и специализирани бизнес издания.

Специализирал е „Английско търговско право“ и „Право на Европейския съюз“ в Бъкингамския университет, Великобритания, където е завършил специализацията си с отличие. Специализирал е и „Американско търговско право“ в Ню Йорк, където също е завършил специализацията си с отличие. Има и специализации по „Правораздаване”, „Публична администрация“ и „Международно право и международни отношения”.

Д-р Петър Илиев e основател и управляващ съдружник на Адвокатско дружество „Илиев и Партньoри”. Адвокатското дружество пък е носител на отличието „Адвокатска кантора на годината“.

Трябва да отбележим, че съвсем успешно в масони се трансформираха множество ченгета от различните служби на МВР, немалък брой доносници от прословутото Шесто управление на Живковата Държавна сигурност, както и изявени щатни комсомолски и партийни секретари от онова време.

Агентите, които дебнеха посетителите на църковните храмове и които бяха надеждна бариера за „вражеската идеологическа пропаганда и диверсия“ препасаха първи масонски престилки и отявлени атеисти се превърнаха в религиозни братя, членуващи в тайни организации.

След промените в края на 1989 г. в нашата страна десетки депутати, министри и персони от високите етажи на властта членуват в тайни ложи.

Въпреки съществуващото разцепление, в тези общества, наричани вече непублични, интересът към тях е впечатляващ, тъй като техните членове са във всички политически партии на страната и не отхвърлят лобизма и клиентелизма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *