НОВИНИ

Старши комисар Петър Тодоров е новият главен секретар на МВР

Временно изпълняващият длъжността директор на пловдивската полиция старши комисар Петър Тодоров е новият главен секретар на МВР. Информацията потвърдиха пред „Марица“ сигурни източници.

Репортер на „Марица“ се свърза със старши комисар Петър Тодоров, който заяви лаконично „На този етап не мога да коментирам!“.

Според информацията, с която разполагаме към момента, решението Тодоров да поеме поста на главен секретар е взето на закрито заседание на Министерски съвет.

От понеделник Петър Тодоров е в отпуск, а за временно изпълняващ длъжността директор е сложен шефът на „Криминална полиция“ Георги Ташев.

Преди броени минути новината за новия пост на ст. комисар Петър Тодоров беше потвърдена официално от Министерския съвет. Кабинетът предлага на Президента на Република България да издаде указ за назначаването на Тодоров на длъжността главен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Старши комисар Петър Тодоров е завършил висше образование във ВНВУ „Васил Левски“. Работил е дълги години в системата на МВР, като заема различни длъжности в ОД МВР Пловдив, където към момента заема длъжността директор І степен на Областна дирекция на МВР – Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *