НОВИНИ

Вижте кой е новият правосъден министър на „Има такъв народ“

Депутатът от 46-ото народно събрание Иво Атанасов е новият правосъден министър в кабинета на „Има такъв народ“, съобщиха за „Марица“ източници от парламента.

Атанасов е роден на 29 май 1965 г. в Свиленград. Избран е като депутат от Видин. Участвал е и в предишното 45-о народно събрание

На страницата на Народното събрание липсва  информация за  владеене на чужди езици и професионален опит.

Атанасов има участие в пет фирми: „Дунавски драгажен флот, Видин Ад“, „Мениджмънт Уотър къмпани“ ООД, „Солидстрой 2000“, драгажна компания „Тимок“ и „Интер солар“.

Атанасов нашумя със свое изказване от миналата година, в което заяви, че  никой в партията на Слави Трифонов не е знаел, че видинският координатор на „Има такъв народ“ Росица Кирова ще се среща с Бойко Борисов, още повече, че ще пият кафе. Тогава Атанасов заяви: „Оправдавам Росица за всичко, но не и че се качи в джипа на един престъпник“. Впоследствие Кирова стана депутат от ГЕРБ и в настоящия парламент е негов зам.-председател.

Припомняме, че Момчил Иванов се отказва по лични причини от кандидатурата си на министър на правосъдието в кабинета на ИТН. Това заяви на извънреден брифинг номинираният за премиер Пламен Николов от името на партията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *