СВОБОДНО ВРЕМЕ

Той си писа с девойка 8 месеца тя се оказа неговата… СНИМКИ

Роденият в Милуоки Марио, който живее в Западен Лондон от 11 години, промени живота си, след като бракът му се разпадна, оставяйки го без дом и не може да вижда децата си.

„Трудно преживях развода, започнах да пия наркотици, бях бездомен, не можех да видя децата си девет месеца. Хана се появи по -късно“, казва Марио и добави, че се е запознал с Хана чрез приложение за запознанства.

Той обясни още, че в продължение на осем месеца кореспонденция се е опитвал да се срещне с „Хана“ на живо, но тя винаги се е отказвала в последния момент. Той започнал да подозира, затова се свързал с водещите на предаването „Соме“ с надеждата, че ще успеят да я намерят.

Уба Бътлър и Джули Аденога започнаха разследване и в крайна сметка откриха, че „Хана“ всъщност е Кортни – съквартирантката на Марио и бивша „привилегирована приятелка“, която била лудо влюбена в него.

Кортни, която е и бизнес партньор на Марио, използвала снимки на жена от Нова Зеландия. Те успяха да намерят жената от Нова Зеландия, която не знаела, че някой използва нейните снимки.

„Той е най -добрият ми приятел и съквартирант. Познаваме се от почти пет години. Исках да видя какво би било да бъда негова приятелка, защото съм отчаяна да съм влюбена в него,“  каза Кортни.
Марио бил шокиран да научи, че Хана всъщност е Кортни. Той добави, че знаел за любовта й към него.

Обичам Кортни като приятел, като семейство, но това е всичко. „Не бих отишъл по-далеч от това“, казва Марио.

Въпреки предателството, Марио простил на Кортни и те продължават да живеят заедно и да управляват бизнеса си заедно като приятели, пише Daily Mail.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *