СВОБОДНО ВРЕМЕ

Момичето, което „роди от 10-годишен“, пак е бременна

5-годишната Дария Суднишникова е най-известната млада майка в Русия.Тя стана известна в цяла Русия миналата година, след като заяви, че 10-годишният й приятел е баща на нероденото й дете.

В резултат на това ученичката се превърна в популярен блогър и популяризира своите акаунти в социалните мрежи, като говори подробно за бременността й. По-късно  обаче става ясно, че истинският баща на детето й e бил гимназист, който я е изнасилил. Заподозреният е поставен под домашен арест, разследването все още тече.

Сега тя отново е бременна. Младата майка разказа подробно за всичко на страницата си в Instagram и дори показа медицински документи, потвърждаващи този факт. Даша твърди, че уж се е предпазила с контрацептиви, но очевидно те не са подействали.

17-годишният й приятел, след като научава шокиращата новина, първо искаше да се отрече от цалата тази история, но по-късно се е извинява на любимата си и се съгласява да помогне с каквото може.

Даша уточни, че все пак е решила да махне детето. Бременността й била извънматочна и според лекарите е заплаха за живота й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *