СВОБОДНО ВРЕМЕ

Помните ли тази фолк певица? Ето какво се случва с нея днес

Една от позабравените фолк певици изненада с нова визия, с която трудно може да я разпознаят дори и верните й почитатели от миналото. Това е Теодора, синеоката звезда на „Диапазон рекърдс“, която стана известна с хитове като „Смешна цена“, „Изневерявам ти“, „Престъпление“, „Моят номер“.

Бургазлийката Теди от години не е активна във фолк кариерата си. Тя се отдаде на майчинството си и то на много далеч. Певицата живее чак в Щатите със съпруга й Иво и дъщеричката им Мария, която вече е на 6 годинки. През 2016-а певицата и любимия й вдигнаха пищна сватба пред прочутите фонтани на хотел „Беладжио“ в Лас Вегас, пише Hotnews.bg

Основното й занимание в момента са грижите, които полага за наследницата си. Много от колежките на Теди, които скъсаха със сцената се отдадоха на най-различни проекти, като например разработването на модни марки. Изпълнителката на „Твоят номер“ обаче предпочете да си гледа семейството. Тя обаче не е от обсебващите майки в социалната мрежа, които не спират да публикуват снимки на децата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *