СВОБОДНО ВРЕМЕ

ЛОРА КРУМОВА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН В НОВА ТВ

Лора Крумова ще се върне на екран в ефира на Нова телевизия с авторско публицистично предаване.

„На фокус с Лора Крумова“ ще започне да се излъчва в есенната програмна схема на Нова ТВ, като е програмирано за следобедния неделен часови пояс.

„Оригиналният седмичен формат дава заявка за силна публицистика и журналистическа проницателност, които следват най-добрите съвременни модели в медийния сектор“, се казва в представянето на новото предаване.

„Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което предстои“, казва Лора Крумова в съобщението на Нова ТВ.

Главният продуцент „Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп Илия Дафов коментира, че „завръщането й в семейството на NOVA е ясен знак за журналистическия стандарт, който налагаме“.

До лятото на 2021 г. Лора Крумова работеше като зам.-главен редактор на „Шоуто на Цитиридис“ по bTV. Новината за напускането й дойде два месеца след като ръководството на медията реши да съкрати формата му до 30 минути.

Лора Крумова има богат опит с телевизионната журналистика като водеща на публицистични предавания – от сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България“, където партнира на Георги Коритаров и Милен Цветков, до уикенд блока „Комбина“ по Нова ТВ.

Между 2010 и 2013 г. тя водеше сутрешните блокове в събота и неделя на bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *