НОВИНИ

Георги Тошев за Петър Илиев: Позор е този истерик да преподава, камо ли да управлява!

Кандидатът за вицепремиер Петър Илиев предизвика всеобщ бунт, видя Магазина за Новини!

Петър Илиев – кандидатът за вицепремиер на Слави Трифонов, си спечели народното недоволство. Нещо повече – след интервюто му днес по Нова телевизия хората масово скочиха на бунт. Сред тях имаше и много популярни лица.

Журналистът Георги Тошев не е в страната, но въпреки това е изгледал участието на Петър Илиев.

С присъщата си деликатност, той не се впусна в цветисти изрази като мнозина други, но заяви, че е позорно и страшно човек с подобно истерично поведение да преподава на студенти, камо ли да управлява.

Според Тошев държанието на Илиев е крайно арогантно и недопустимо за нито един действително сериозен и качествен човек. Още повече пък имащ претенциите да ръководи страната.

Прочутият по света аниматор Тео Ушев обаче беше доста по-краен и директен в коментара си. Той определи буквално Петър Илиев като неадекватен човек, изпаднал в амок по телевизията, цитира trud.bg.

„Аз, който не съм гледал телевизия от 7 месеца, днес бях принуден случайно да изгледам това. Да видя този нагъл, безскрупулен, циничен и истеричен човек, на когото пяна му излиза от устата. И това чудо било кандидат да ни стане вицепремиер и вътрешен министър?! Е, народеее!…“, не сдържа потреса си в мрежата Тео Ушев.

Мариела Нордел смята, че Илиев страда от синдрома на Краля Слънце, но се държи като типично селско келеме, лишено от каквато и да било реална представа за себе си. Генка Шикерова също подскочи ужасена, подкрепена в мнението си от своята колежка Миролюба Бенатова.

Припомняме обаче, че преди минути Слави Трифонов единствен излезе в защита на протежето си като избухна в мрежата. Лидерът на ИТН се опита да оправдае Петър Илиев с това, че видиш ли, бил честен и директен, но думите му само разсмяха аудиторията.

Защото хиляди българи са категорични, че няма да търпят политик с подобно нафукано, арогантно и противно поведение като това на мераклията за поста вътрешен министър.

Източник: Портал 21

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *