СВОБОДНО ВРЕМЕ

Германец паркира странния си кемпер на дюните на Алепу, а когато дойдоха ченгетата… (ВИДЕО)

34-годишен немски гражданин Виктор Х. е арестуван в РУ Созопол, след като се е държал крайно агресивно с полицейските служители, които отишли да го глобят заради това, че нагазил с кемпера си дюните на Шофьорския плаж, пише Флагман.бг.
Странната пожарна с немска регистрация, преоборудвана в кемпер, закъса насред Шофьорския плаж в Созопол.

Сигналът до телефон 112 подаде бизнесменът Стоян Василев, който е стопанин на съседния плаж „Алепу“, както и на т.нар.“подпорна стена“. „Това се случва извън моята концесия и единственото, което мога да направя, е да дам гласност“, каза Василев.

Отишлият на място екип на РУ Созопол е попаднал на странни субекти – мъж и жена с немско гражданство, които не само твърдели, че са в правото си, но и настоявали полицаите да ги издърпат, тъй като здраво били заседнали в пясъка.

Шофьорът заплашвал, че ще сигнализира „европейските институции“ и посолството, ако полицаите не му помогнат.

След като разбрал, че трябва да бъде глобен с няколко хиляди лева за нарушение по Закона за черноморското крайбрежие, а и никой няма ангажимент да му помогне, той станал още по-агресивен, многократно не изпълнил полицейските разпореждания, което в крайна сметка довело до неговия арест, извършен изключително професионално.

Засега невъздържаният немец е задържан за 24 часа, до удължаване на мярката едва ли ще се стигне. Основният проблем за Виктор обаче ще бъде как да издърпа бившата пожарна, настоящ кемпер от плажа.

На това място пясъкът е истинско блато, а машината е супер тежка и няма как да бъде изтеглена по класическия метод, още повече, че не може друг да нагазва дюните.

Необходима е специализирана техника, а единствената такава в радиус от 150 км е на небезизвестния Динко Вълев от Ямбол, който се очаква да поеме тежката задача по безпроблемното изваждане от пясъка на пожарната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *