НОВИНИ

Народът се прибира! Невиждана тапа край морето, колите почти не се движат / СНИМКИ

За страхотно задръстване по Южното Черноморие научи Plovdiv24.bg. Според шофьори, които в момента са на основния път, от Китен към Бургас автомобилите се движат с 10 км/ч и спират през 2 метра.

„Ами днес е последният почивен ден. Не знам какво очаквахте да е положението. Цяло лято дремаха, сега последните три дни юруш“, „Айде не остана, радвайте се на последните дни в задръстванията от Черноморието“, са част от коментарите под публикацията в социалната мрежа Фейсбук.

Още едно брутално задръстване към Бургас, на „Тракия“ ще стане страшно!

От север към Бургас положението е същото. За голямо задръстване от кв. „Сарафово“ в посока Бургас съобщи шофьор, попаднал в тапата. Колоната започва на около 2 километра след летището, колите се движат много бавно.

Трафикът е изключително натоварен, въоръжете се с търпение! За да стигнете до кръговото преди влизане в Бургас, са нужни около 12 – 15 минути!

Шофирайте внимателно и разумно, защото когато двата потока стигнат Бургас, те ще се слеят на автомагистрала „Тракия“ и там положението наистина може да стане страшно откъм брой автомобили, пътуващи в посока Стара Загора, Пловдив и София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *