СВОБОДНО ВРЕМЕ

Петър от „Фермата“ се върна на старата работа

Петър от „Фермата“ се завърна на мечтаната си работа. Здравенякът, по който всички мадами луднаха, отново е започнал да управлява самолет, пише „България Днес“.

Авиаторът е бил нает на работа, след като повече от година бе аут от професията си заради пандемията от COVID-19.

Петър вече е управлявал полети до редица европейски страни. Само за последните две седмици той е бил на борда на семолети, летели до Варшава, Истанбул и други градове.

Именно спирането на редица полети бе причината Петър да влезе във „Фермата“. Той се впуска в риалити формата, за да може да спечели голямата награда от 100 бона. И така да има пари, с които да изплаща текущите си кредити.

Въпреки че в професионален план му потръгва отново, в личен нещата за бившия футболист на „Черно море“ не са розови.

Пилотът се раздели с чаровната Антония. Мачото и брюнетката се залюбиха едва след края на шоуто.

Връзката им бързо се задълбочи, ала нещата в последните месеци не се развиват по мечтания и за двамата сценарий и те се разделят. Петър и Антония бяха заедно по-малко от година. Въпреки, че всички им предричат светло бъдеще, техните характери натежават и в крайна сметка връзката им се разпада.

Двамата вече са изтрили общите снимки от профилите си в социалната мрежа. Петър и сексапилната бръмчалка Антония не се появяват заедно и на последните събирания на участниците от предния сезон на риалити формата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *