СВОБОДНО ВРЕМЕ

45-г. жена се влюби в 16-г. момче и живее с него вече 15 години СНИМКИ

60-годишната Мерилин Бътидж и 31-годишният ѝ съпруг Уилям Смит от английския град Кроули, Западен Съсекс, са отпразнували 12-ата годишнина от сватбата си и 15 години съвместен живот, съобщава „Дейли Мейл“.

Британката, която е майка на седем деца, се запознава с бъдещия си избраник през 2006 г., когато Смит е на 16 години. Тийнейджърът бил приятел с един от синовете на жената и често идвал в дома ѝ.

Според влюбените, те веднага усетили взаимно привличане, но младият мъж се колебаел дали да се отдаде на чувствата си, защото се страхувал как ще бъде възприето.

Въпреки това отношенията между тях започват да се развиват бързо и през април 2009 г. двойката сключва брак.

Много от близките и приятелите на двойката престават да общуват с тях. Сред тях са и шест от седемте деца на Бйтидж и сега британката общува само със сина си, който е приятел на съпруга ѝ. Смит е изгубил връзка с всички членове на семейството си.

„Бяхме сме в ада. Дори и сега ни пукат гумите на колата и безброй пъти са ме наричали педофилка. Хората просто не могат да ни оставят на мира“, споделя Бътидж.

Съпрузите допълват, че въпреки всички трудности не съжаляват за избора си. „Знаех, че между нас има нещо специално. Тя беше и все още е жената на моите мечти“, казва Смит.

Сега двойката събира пари, за да заснеме филм за любовната си история. Те искат да разкажат историята си на хората и да променят отношението към двойките с възрастови различия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.