СВОБОДНО ВРЕМЕ

Шофьор получи фиш, че е паркирал неправилно в Асеновград! А той не е в града?

Нарушенията на шофьорите в страната последните дни стават все по-странни. Както вече ви съобщихме, куриозен случай шокира варненци преди дни. Водач получи уведомление за нарушение, което ще се случи на следващия ден.

Сега случаят е точно в противоположна посока. В Асеновград шофьор в бил в нарушение, без да е бил в града. Той е получил глоба няколко минути след паркиране, но с вчерашна дата. Как?

„Искам да се обърна към „Инспекторат, паркинги и гаражи“. Докога вашите служителки, които се крият като мишки, ще научат Закона за движение???

Днес 21.09.2021 паркирам автомобила си на ул. „Иван Вазов“ 1 на обозначено място за паркиране. След 15 минути ми е залепен фиш със вчерашна дата. Та, искам да попитам тъй наречената „ИНСПЕКТОР“ Нели Чурукова, къде съм сбъркал??? Че съм спрял на очертан от Общината паркинг ли? И още нещо.

Като сте толкова загрижени за реда в града, защо не тръгнете да лепите хартийките си пред заведенията, магазините и да не изброявам още къде.

Не съм за 15-то лева, но не ми връчвайте глоба със стара дата, защото на 20.09. не си бях в града.“, отбелязва Влашо Хаджимарков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *