СВОБОДНО ВРЕМЕ

Луна: Ще се откажа от всички привилегии, Луна се кандидатира да даде, не да взема

Кандидатурата ми е съвсем сериозна, гражданите се обръщат към мен с „Луна – президент!“ от години, това каза кандидатът за президент Луна Йорданова в студиото на Нова телевизия.

„Не съм виновна аз, че превърнаха политиката в шоу, но трябва да помним, че аз съм главния герой в шоуто“, заяви фолк звездата.

В отговор на нейната заявка, водещите започнаха да ѝ задава сериозни въпроси като за кандидат за държавен глава. Така стана ясно, че Луна е за независима прокуратура.

Тя заяви също, че до момента не е ваксинирана срещу ковид. „Всеки има глава на раменете си трябва сам да решава“, заяви певицата.

Луна Йорданова каза също, че е подготвена за правомощията на държавния глава като главнокомандващ армията, защото на практика води кампанията си от години. „Ще се откажа от всички президентски привилегии, защото Луна се кандидатира да даде, не да взема“, коментира тя.

Фолк певицата каза също, че кандидат очарователна бизнесдама ще е участва с нея в изборната надпревара като кандидат за вицепрезидент. Засега обаче името ѝ остава в тайна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *