СВОБОДНО ВРЕМЕ

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ: РУМЕН РАДЕВ Е ИЗНЕРВЕН ФАТМАК

Издателят на ПИК Недялко Недялков отправи тежки думи по адрес на президента Румен Радев. Той дори употреби обидни квалификации по адрес на държавния глава, който в момента е в предизборна кампания за втори мандат.

Пишейки в своя сайт, Недялков нарече Радев „изнервен фатмак – простак“. Повод за това станаха думи, които президентът отправи по адрес на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Радев заяви, че преди пет години „Борисов се е скрил под полата на Цецка Цачева“, докато сега „се крие под тогава на проф. Герджиков“.

Ето какво написа Недялко Недялков в агенция ПИК:

„Радев: „Преди пет години Борисов се скри под полата на Цецка Цачева. Сега се крие под  тогата на ректора на университета.“

Фатмакът си е фатмак. Изнервеният фатмак е два пъти фатмак. И простак.

Пак лексика на омразата, дребнаво заяждане, поли, тоги…червейчетата на злобата издайнически пробождат очите…

Къде виждаш тук Борисов, бе г-н президент? Опонентът ти се казва Анастас Герджиков, свикни с това.  Борисов е лидер на една от политическите партии, които вероятно ще подкрепят професора.

Вярно е, че цялото ти оцеляване в политиката се крепи на формулата „АнтиБойко“, но след като толкова съкровено мечтаеш да се сбориш директно с него, основи си партия и кандидатствай за премиер и депутат, не за държавен глава.“

Важно! Екипът на „Площада“ не подкрепя използването на подобни епитети по адрес на действащия президент на България. За нас това е невъзпитано и неморално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *