СВОБОДНО ВРЕМЕ

Пацо от Big Brother: Мислех Пеньо за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание

Пацо от Big Brother безспорно се превърна в култов риалити герой, който и до днес доста хора си спомнят, най-вече заради малките му закачки с Пеньо (преди да разбере, че той е мъж). Днес Пацо е обвързан, има прекрасна дъщеричка, но си спомня за миналото и не бяга от нищо.

Разказа в ново интервю за Тото, че е харесвал шоуто и е решил да се яви на кастинг, за да си пробва късмета за третия сезон. Семейството му не е знаело, че е решил да участва, но това не му е пречило. На кастигна имало доста психологически игри и успял да впечатли журито, което е отсявало кандидатите. „Пред камерите нещо ми става, не съм такъв иначе, но пред камерите ми падат задръжките“, споделя Пацо.

Пацо разказа, че никога няма да забрави първата му вечер в шоуто, което не само гледаха милиони, но и искаха да присъстват на влизането на участниците в самата къща. Пацо не пропусна темата за Пеньо и запознанството им, когато той е искал да се опознае с всички жени в предаването. „Пеньо се въртеше около мен, аз го помислих просто за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание, душа носят“, разказа през смях Пацо и приема всичко именно така.

Той признава, че е имал намерения към Пеньо, когато го мислел за жена, да му направи френска целувка, но това така и не се случи. За последно го видял през 2008 година.

След шоуто Пацо е работил доста и различни неща, включително озвучител на Константин, когото описва като уникален човек, пише Vbox7.

Първата му работа била на 10 години зад бара на заведение, на 17 години пък бил крупие в бинго, но образованието му за социален работник и има такъв опит също. Сега се е кротнал и си гледа семейството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *