СВОБОДНО ВРЕМЕ

Помните ли певицата Петра, изпяла хита „Хищна хиена“? Ето как изглежда днес (СНИМКА)

Помните ли певицата Петра, която през 90-те изгря на поп-фолк сцената с тоталния си хит „Хищна хиена“? Днес тя изглежда по наистина различен начин.

За нея вече чуваме рядко, тъй като певицата се отказа от музикалната си кариера и взе решение да започне нов живот в Кипър. Там тя заживя с нов мъж, радвайки се на слънчевите лъчи на острова.

Наскоро една от дъщерите на Петра вдигна голяма сватба, а „хищната хиена“ отново призна, че напълно се е отказала от музикална сцена. Тя вече не ще и да чуе за слава, концерти и фенове – това вече не е за нея.

Репортер на „Блиц“ обаче успя да се добере до актуална снимка на Петра. Тя внимава да не качва много снимки в социалните мрежи, тъй като не желае медиите в България да се ровят в личния ѝ живот. От актуалната ѝ снимка виждаме, че тя като че ли е качила някой друг килограм, но в лицето е успяла да се запази същата.

Подобно на Зуека, Петра също е започнала да рисува и да продава своите картини. А дали продължава да пее? Да, продължава, но само на маса и пред близки приятели, спомняйки си за годините, прекарани на сцената.

Петра
Ето как изглежда днес „хищната хиена“ Петра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *