НОВИНИ

Попфолкът изпрати момчето с ангелски глас в последния му път / СНИМКИ

Чалгата изпрати момчето с ангелски глас Ангел. Музикантът почина след усложнения от COVID-19. Преди повече от три седмици 35-годишният изпълнител се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за COVID. Състоянието му се влошава. Приет е в Пета градска болница София. По-късно е прехвърлен в ИСУЛ, където издъхва.

Близки, колеги и приятели се стекоха на Централни гробища в София, за да си вземат последно сбогом с верния си приятел. Десетки души положиха цветя пред затворения ковчег на певеца.

Годеницата на покойния Ангел не спря да ридае, докато носи негов портрет. Христина бе придържана на крака от своя позната. Сълзите на опечалената не спират да текат. В очите й се вижда празнота. Няма сила да говори. А и не иска. След смъртта на годеника си, годеницата му сама трябва да се грижи на едногодишното им детенце.

Братът на починалия изпълнител още не се е отърсил от шока след загубата на най-верния човек в живота си. Последното сбогом с Ангел си взеха и един от най-добрите му приятели в попфолка. Музикантът е част от бранша повече от 15 години. Цветя на ковчега оставиха Борис Дали и Илиян Тупалката. Тримата са свързвани от силно приятелство. Тупалката и Борис Дали познават Ангел от ученическите му години.

„Не мога да повярвам, че го няма. С него се знаем от години. Пеех по кръчмите, а той идваше при мен. Беше много хубаво момче“, споделя за покойния Ангел Илиян Тупалката.

С тях бе и братът на Борис Дали – верен приятел на Ангел.

На поклонението пристигна и колежката им Кристина. Едновремешната дуетна половинка на Дебора е много близка с Ангел. Двамата неведнъж са радвали феновете със съвместни изяви. Блондинката постави цветя пред ковчега на покойника, пише „България днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *