СВОБОДНО ВРЕМЕ

СКАНДАЛНА СНИМКА НА ИВАН БУЛКИН ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ СЕ ПОЯВИ ОНЛАЙН

Иван Булкин е един от най-атрактивните мъже в тазгодишното издание на формата „Игри на волята“. Той успя да впечатли дамската аудитория с изваяното си перфектно тяло, по което трудно можем да намерим каквато и да е забележка.

Самият Иван споделя, че е много суетен и обича да се грижи за външния си вид. Той също така притежава множество различни аксесоари – чанти, колани, обувки и прочее, с които обича да се глези и да задоволява прищевките си. Не е изненада, че той работи често като модел и използва физиката си, за да заработва добри пари. Иван се гордее с това, че знае имената на всички модни марки и добре познава историята им.

В интернет обаче се появи скандална снимка на Иван Булкин. На нея той позира със самата Николета Лозанова. Прави впечатление обаче скандалният начин, по който е облечен Иван. Той буквално носи дамски жартиери и токчета, изглеждайки меко казано нелепо. Снимката е част от фотосесия за списание HALF Magazine. Самият Иван споделя, че след тази фотосесия е получил множество неприлични предложения – както от жени, така и от мъже.

Иван Булкин
Скандалната снимка на Иван Булкин с Николета Лозанова

Иван Булкин не крие, че той се е наслушал на множество слухове по свой адрес, включително и че обича мъжките ласки. Самият той споделя, че гледа на клюките с насмешка и ги определя като завист от страна на останалите. Той се гордее от това, че от дете спортува активно и дори е тренирал лека атлетика, а от години насам работи в офис и си изкарва парите съвсем почтено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *