СВОБОДНО ВРЕМЕ

Изключително точен психологически тест

Днес сме решили да ви представим един изключително точен психологически тест, създаден от известен американски психолог. Първоначалната идея е била този тест да се използва сред деца в училищна възраст, за да се определят техните чувства, емоции и нагласи към училището. По-късно обаче се оказва, че той е много показателен и по отношение на емоциите на възрастните и постига много точни резултати.

Ето какво представлява тестът:
На изображението по-долу ще видите двадесет и едно различни човечета, разположени на клоните на едно дърво. Огледайте хубаво всяко от човечетата и изберете едно, което най-добре ви описва към този момент. След това вижте какви са резултатите в описанието по-долу.

Изключително точен психологически тест

В случай, че сте избрали човечета с номера 2, 11, 12, или 19 означава, че сте добър човек, който винаги е готов да помогне на своите приятели.
Ако изборът ви се е спрял на човече с номер 4, вие се стремите към постигане на стабилност и добър стандарт на живот, без да се сблъсквате с много трудности.

Човече с номер 5 е изборът на тези от вас, които в този етап от живота си, се чувстват изчерпани, слаби и им липсва мотивация. Ако сте избрали човече с номер 9, то вие сте весел човек, който много обича да се забавлява.

Ако изборът ви е номер 13 или номер 21, вие имате много вътрешни конфликти за разрешаване. Често избягвате комуникацията с околните, а не бива.

Ако сте избрали човече с номер 8, вие сте личност, която често потъва във вътрешния си свят, изгубени сте в собствените си мисли.

Ако сте избрали човечета с номера 10 или 15, за вас може да се каже, че сте добре адаптирани към живота си или поне на този етап.

Човече с номер 14 подсказва, че се намирате в емоционална пропаст.
Човече с номер 20, обикновено е избор на тези, които имат високо самочувствие за себе си.

Ако сте избрали човечета с номера 16 или 17, вие сякаш сте малко уморени от това да подкрепяте постоянно някой край себе си, но същевременно сте личност, която може да се радва на вниманието на околните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *