СВОБОДНО ВРЕМЕ

ДЪЩЕРИЧКАТА НА ЧОЧО ПОПЙОРДАНОВ Е НЕГОВО КОПИЕ! ВИЖТЕ КОЛКО Е ПОРАСНАЛА (СНИМКИ)

Един от най-обичаните български актьори Чочо Попйорданов вече не е сред нас, но той продължава да живее в сърцата ни. Чочо си отиде заради нелеп инцидент, но ролите му в театъра и телевизията го превърнаха в един от всенародните любимци.

Вдовицата на Чочо Даниела е убедена, че на този свят съществува прераждане. А защо тя мисли така? Защото тяхна осиновена дъщеричка Екатерина е „одрала“ кожата на прочутия си татко.

В момента Катето живее без бащина ласка, като тя така и не успява да усети любовта на актьора. Чочо Попйорданов загина на 5 май 2013 година, което е няколко месеца преди той и Даниела да приберат официално детето у дома.

Екатерина обаче сякаш усеща енергията на Чочо. Тя не спира да говори и мисли за него, а същевременно започва и да проявява талант на актриса.

В момента Катето е ученичка, а една от най-добрите ѝ приятелки е дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София. Не е тайна, че Чочо и Иван бяха най-добри приятели, докато все още бяха живи. Сега техните деца продължават това приятелство по свой собствен начин. Макар и останала без Чочо, Даниела дава всичко от себе си, за да отгледа добро дете и да възпита Екатерина по възможно най-добър начин.

За Екатерина казват, че има същата усмивка като Чочо и също проявява актьорски заложби. Още в детската градина тя се включва в детския вариант на постановката „Хъшове„, която бе един от специалитетите на Чочо докато бе жив.

Чочо дъщеря

По документи Екатериана все още не носи фамилията на Чочо Попйорданов. Нейната майка дълго време се опитваше това да се случи, но бюрокрацията в България не го позволи. В момента Катето носи фамилията на своята майка Даниела Мирчева. Проблемът е, че Чочо и Даниела нямаха сключен брак. Заради това днес Екатерина носи фамилията Мирчева, а не Попйорданова.

Чочо си отиде трагично от този свят броени дни преди Катето да прекрачи прага на дома му с Даниела. Понякога съдбата може да бъде наистина жестока, няма никакъв спор по този въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *