СВОБОДНО ВРЕМЕ

Как държите волана? Това разкрива вашия характер

Личният автомобил е толкова необходим в ежедневието, че надали се замисляте колко много издава стилът ви на шофиране какви сте. Това се отнася за начина, по който държите волана.

Той сигурно е един и същ още от времето, когато сте взели шофьорска книжка. Странно, но неволната поза на ръцете върху волана издава много точно черти от характера и личността като цяло.

1. Минималист

Опитвате се да водите минималистичен начин на живот. Не се затрупвате с излишни вещи и не държите на многото познати и шумните компании. Стремите се да имате няколко, но много близки и верни приятели. Гледате спокойно на живота и търсите в него естествените отношения с хората.

В никакъв случай не сте скучен, макар че харесвате опростения живот. Просто сте реалист, гледате трезво на нещата и мелодрамите не са ви по вкуса.

2. Рационален 

Отличавате се със своята логична мисъл, принципност и отговорност. Това, че винаги трезво преценявате ситуацията и вземате правилните решения, се цени много от семейството и приятелите ви. Успешно съумявате да контролирате емоциите си дори когато се случва често да сменяте настроенията.

3. Неконфликтен

Не сте от хората, които обичат да повишават тон. Мразите всякакви караници и конфликти. Ако попаднете в среда с враждебно настроени хора, се стараете да намерите решение на проблемите, използвайки уменията си на миротворец.

4. Перфекционист

Вашият вроден стремеж към съвършенство ви кара да спазвате всички правила в живота. Това се отнася и до начина, по който държите волана – както ви е учил инструкторът. Стараете се да правите всичко по правилния начин, колкото и спънки да имате. 

Изключителното внимание към детайлите ви носи много успехи в работата и във взаимоотношенията с хората, стига да не прекалявате с перфекционизма си.

5. Невротик

Много сте емоционален и постоянно се притеснявате, че не контролирате нещата. Проверявате по няколко пъти свършеното, за да се убедите, че е както трябва. За да избегнете борбата със страховете си, избягвате рисковете. 

Близките и приятелите ви правят всичко, за да не сте толкова стресирани, защото знаят, че зад несигурността ви се крие чудесен човек.

6. Авантюрист

Вие сте човек, който обича високия адреналин. Приключенията ви зареждат с енергия и ви носят щастие. Обичате да се отдавате на авантюристичните си пориви – скокове с парашут, каране офроуд , катерене на връх.

В любовта също обичате да скачате в дълбокото. Приятелите невинаги споделят приключенските ви подвизи, но уважават страстта ви към риска.

7. Шеф

Лидерските ви качества помагат да носите отговорност за действията си и за общи проекти с ваше участие. Хората ви уважават и ви вярват, затова често искат от вас подкрепа. Увереността, с която действате винаги, е ценена на работното ви място. Малко трудно ще намерите някой, който да ви допълва, но при повече търпение и това ще се случи.

8. Подкрепящ

Добротата и загрижеността, която излъчвате, карат хората да ви се доверяват и да търсят съвет от вас. Умеете да изслушвате другите и се радвате на успехите им. Не държите винаги да поемате инициативата. Отнасяте се спокойно към обратите на живота и не се борите непременно да го променяте.

9. Непукист

Каквото и да ви се случи, гледате да не си го слагате много на сърцето. Това в очите на околните може да изглежда и като безгрижие. Дори малко ви завиждат, че успявате да запазите спокойствие и в най-напрегнатите ситуации. Когато най-близките ви хора искат мир или забавления, търсят вашата компания.

10. Амбициозен

Ежедневието ви е толкова натоварено, че не ви остава време за хората, които стоят на пътя ви. Упорито вървите само напред и така решавате проблемите си. Вашата целеустременост и амбициозност предизвикват възхищението на околните. Хората от близкото ви обкръжение знаят, че могат да разчитат на подкрепата ви винаги.

Сигурно вече се убедихте в точността на теста и май ще поглеждате по-често как държите волана, докато шофирате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *