СВОБОДНО ВРЕМЕ

Зловещо: Джендъри в София разиграха ритуал по обезглавяване на наш политик ВИДЕО 18+

„София, 10 Октомври 2021, транc хора с ритуал на сцена, при който късат и режат снимки на своите политически врагове. Сред „0бeзглaBeнитe“ сме генерал Христо Луков и….аз. Да, сериозно“, пише във Фейсбук Кристиян Шкварек.

Мястото е „Koncept Space“ в центъра на София.

Млада жена, идентифицираща се като мъж, вади снимки на хора една по една и ги къса, мачка, „0безглавява“ или пробожда с нож под виковете на тълпата. Първата снимка е на героят от войните за Обединение генерал Христо Луков. Веднага след него следвам аз. Младата жена вади нож, с който прави знaк пpез гъpл0 преди да разкъса моя снимка.

Първо, бих желал да благодаря на организаторите за специалното внимание, което са ми отделили. Благодаря и на публиката , която изпадат в такъв екстаз от идеята аз да бъда обезглавен. Всичко това ме ласкае и значи, че работата ми в обществената сфера не остава незабелязана.

Второ, уверявам и организаторите, и изпълнителката, и цялата им общност, че няма да подам сигнал за заплаха, да пускам жалби или да предприемам каквито и да било подобни действия. Не въпреки, а тъкмо защото точно това правите вие и цялата ви общност постоянно.

Основен инструмент на тези хора е нон-стоп да се правят на жертви. Да подават сигнали за „заплаха за живота“ след всеки онлайн спор. Да сигнализират всевъзможни комисии и комитети за „език на омразата“, за да уволнят или съсипят някого.

И успяват, за далеч по-малко от това, което виждаме във видеото. Бих могъл лесно да направя същото, особено в качеството си на представител на Европейския Парламент и на една от политическите партии в него. Но няма да последвам примера ви или ползвам методите ви. Щe ce б0ря с тях.

И последно – вместо да подам жалби или сигнали срещу вас, още този месец ще събера всички организации с консервативна насоченост, както и всеки друг, който желае да участва, и ще започна отрано организирането на догодишния контрамарш в деня на вашия София Прайд.

Вместо да заема позата на жертва, както вие правите, ще утроя усилията си за каузата, която ви е накарала да искате да ме обезглавите – похода за традиционното семейство. Ще направя така, че догодина да е поне двойно по-голям и разпознаваем. Подогодина – тройно. И така до момента, в който или ще засенчи вашия, или ще трябва наистина да си изпълните заканата от видеото, за да го спрете.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *