НОВИНИ

Волен Сидеров: Комунизмът вече изглежда като една детска песен спрямо сегашния диктат

Волен Сидеров коментира настоящата ситуация в студиото на БТВ:

„За президент ни трябва човек, който да казва – не, няма да ни колонизирате. Такива хора бяха отхвърляни, елиминирани, етикирани като лоши. И моя милост включително. Бяха обявявани за антисистемни, такива, които ще запалят световна война. Това беше, за да се налага едно облъчване на хората.

Както и сега се налага – идете и се ваксинирайте. Има документи, които показват, че в ЕС има проекторезолюция – един милион пострадали от ваксинация. В Щатите вече искат да оспорват задължителната ваксинация. Ето това е договорът между европейската комисия и „Пфайзер“, в който пише: в случай, че в резулат на ваксината бъде причинена смърт или трайно увреждане, тогава държавата плаща, ако съдиш фирмата производител, която пък е спечелила над 3 млрд от тези ваксини. Това е огромен бизнес с лобистки кръгове – коментатори, които да казват: ваксинирайте се, без да кажат обаче другата част от истината, че тези ваксини могат да причинят увреждане.

Какво като във Франция и Австрия не може да се влиза без сертификат, живеят известно време и умират.

„Но не ги затварят преди това нали, могат да направят последната си разходка.“ – отговори му шокиращо водещата Цветанка Ризова.

„Това, което се нарича локдаун е една дискриминация. Да ме карат да се ваксинирам, за да влезна някъде, е здравен фашизъм. Или диктат. Но не могат да ме принуждават. Но аз съм ограничен. Сещу комунизма се борихме ,сега двойно повече не можем да пътуваме. Комунизмът изглежда като една детска песен в момента.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *