СВОБОДНО ВРЕМЕ

Любо Киров с голяма издънка, грабнахте го мощно

В разгара на битките на сцената на „Гласът на България“ се разрази истинска буря от емоции – от невероятно енергични и откачени изпълнения, до спиращи дъха, наелектризиращи и предизвикващи сълзи. Нови 11 двойки участници се изправиха един срещу друг във вокални двубои,.

Съперничеството между Елена и Константин предизвика множество коментари от недоволни зрители.

“Много искам хората да разберат колко са ценни двамата поотделно!“, каза Любо Киров.

„Нещото, което най-много обичам и ме кара да се чувствам добре, окрилена, заредена – това е музиката!“, откровена от своя страна бе Елена!

В крайна сметка Любо Киров избра да я запази в своя отбор и тя продължи напред.

Думата имат част от зрителите, коментиращи във Фейсбук:

– Аман от шуробаджанащина! Мария Илиева ментор, тя и на двамата била бек вокал… от сто кладенеца вода докараха. Да, пее много хубаво, но тя си е певица с кариера, ако досега не е направила нещо… така й било писано. Момчето заслужаваше шанс! И въобще каква е тази мода и мания в БГ да се вадят от нафталина де що пяло и свирило!

– Жалко за Константин, беше по-добър ! Гласът му е уникален! Не знам защо Любо избра Елена…

– Любо, Любо… какъв глас изпусна! Рядко се чува толкова дълбок, докосващ, мъжки глас! Елена може да е много технична, ама грам не докосва! Докато Константин е друго ниво! Жалко и успех на момчето!

– Любо продължава да губи правилните хора за отбора си! Първо, като отпрати Ден Ден, сега и Константин… нещо му куца в преценката…

– Любо, ти чуваш ли се? Да изпуснеш такъв разкошен, безценен, разпознаваем глас и С дълбока емоционалност? Това ти е второто фрапиращо грешно решение след Ден Ден. Константин направи това изпълнение да е толкова силно и емоционално разтърсващо. Той. А не тя. Тя е технична, но безлична.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *