СВОБОДНО ВРЕМЕ

Камелия чака бебе?

Фолк певицата Камелия е бременна и вече не крие коремчето си. Това твърдят фенове, които наскоро са били на участие на изпълнителката. По думите им фурията е вече с видимо коремче и наедрели форми, а когато почитатели я подпитали по деликатната тема, тя многозначително се усмихнала.

Show.bg публикува актуална снимка от едно от последните й участия. Камелия е облечена във впита по нея рокля, която ясно подчертава формите й. Безспорно личи наедрялото й коремче, което подсказва за бременност в приблизително 6-ия месец.

Че певицата е бременна, се заговори още преди 2 месеца, когато за първи път фенове забелязаха, че е започнала да напълнява. Изпълнителката на „Луда по тебе“ винаги е имала перфектни слаби форми и никога не си е позволявала да качи дори и кило.

В същото време не е тайна, че заедно с мъжа й Цветин от години се опитват да си имат дете, но безуспешно. „Аз мога да забременея, не е в това проблемът. Но още в първия триместър губя бебето. Това е много болезнено, изживявах тежко всеки аборт. Не мога да си го причиня отново“, призна преди време Камелия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *