НОВИНИ

Щабът на Герджиков заподозря саботаж с токов удар / СНИМКИ

Щабът на проф. Анастас Герджиков заподозря саботаж, който е лишил голяма част от пловдивчани от възможността да изгледат дебата в студиото на БНТ на двамата кандидат-президенти вчера.

Става въпрос за аварията, която остави без ток и интернет голяма част от центъра и кварталите под тепетата точно, когато Анастас Герджиков и Румен Радев водеха словесен двубой в ефир. Това стана ясно от думите на бившия депутат Радомир Чолаков, който оглавява Инициативния комитет, издигнал ректора на Софийския университет като кандидат за държавен глава.

Проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева също като опонентите си избраха Пловдив за финала на кампанията си. Те избраха за арена Епископската базилика, където бяха посрещнати от симпатизанти, повечето от които поддръжници на ГЕРБ.

По сигнал екипи на РЗИ пристигнаха на място и започнаха да проверяват зелените сертификата на влизащите в сградата, както и  какво е разстоянието между столовете, подготвени за публиката.

Ректорът на СУ обясни, че се е кандидатирал за президент, за да бъде алтернатива и да направи всичко, което Румен Радев за пет години така и не е успял да направи.

Герджиков наблегна на международния скандал, който е забъркал сегашният президент с изказването си, че Крим е руски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *