СВОБОДНО ВРЕМЕ

Като брат и сестра: Атанас Колев показа младоликата си майка / СНИМКИ

Популярният у нас рапър и победител в риалити шоуто „VIP Brother“ Атанас Колев предизвика истински фурор в Инстаграм, публикувайки изображение, на което позира пред фотографския обектив до своята майка.

Публикациите в социалната мрежа на изпълнителя тенденциозно събират някъде около 10 хил. харесвания, но този път присъствието на жената, дарила го с живот, му осигури два пъти повече реакции, а последователите му останаха възхитени от нейната младежка визия.

На снимката, заснета в Майчин дом-Варна, двамата са облечени в медицинско работно облекло, тъй като Аделина е здравен работник, а синът ѝ отдавна върви по нейните стъпки, устремен към професията на гинеколог. Дрехите, които изпълнителят носи, навеждат на мисълта, че именно в болницата, намираща се в морската столица на България, той кара своя стаж.

Почитателите на певеца, чиято звезда изгря на сцената на „X Factor“, изписаха множество комплименти по адрес на неговата родителка в коментарите към снимката, като повечето от тях изразиха мнение, че тя прилича повече на негова по-голяма сестра, отколкото майка.

„Прекрасни сте, изглежда като твоя сестра!“, „Много сте хубави!“, „Супер сте! Добре че написа, че това е майка ти“, „Страхотна жена“, „Ние помислихме, че ти е гадже“, „Ако това е майка ти, свалям ти шапка“ и „Майко… мила!“ са само част от думите на феновете му, редящи се в платформата.

За първи път Аделина попадна под светлините на прожекторите, когато наследникът ѝ намери място сред звездните съквартиранти в десетия сезон на риалити формата, който в крайна сметка спечели. Тогава, в свое интервю за наша медия, тя каза, че е приела участието му в предаването със смесени чувства, тъй като той е млад и неопитен, а героите в шоуто често биват манипулирани. Колева каза още, че двамата са обсъдили отправената му покана, но решението да съжителства с родните знаменитости пред камерите е било изцяло негово.

На въпроса дали тя е повлияла на сина си да се насочи към медицината, Аделина отговори, че изборът отново е взел сам. Тя обясни, че той е бил одобрен във всички университети във Великобритания, в които е кандидатствал, но впоследствие е преценил, че иска да бъде лекар, а не инженер – с каквато специалност е бил приет в Обединеното кралство, затова е останал в България.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *