СВОБОДНО ВРЕМЕ

ГОДИНИТЕ СА ПОДРОБНОСТ! ГЛОРИЯ ПОКАЗА ПЕРФЕКТНО ТЯЛО (СНИМКА)

Една от кралиците на поп-фолка Глория не спира да ни впечатлява. При нея годините сякаш вървят наобратно, защото тя не спира да става все по-привлекателна. Доказва го и една от последните снимки, които певицата качи в социалните мрежи.

Макар да наближава 50-те и вече да има внуче, Глория блести с изящно тяло, което тя поддържа възможно най-стриктно. Гло пусна снимка, където е облечена с елегантна и прилепнала дълга рокля, показваща невероятната ѝ фигура. Спокойно можем да кажем, че тя наистина успя да надмине себе си.

Един от феновете ѝ написа под снимката: „Прекрасна си Глори. Истинска красавица си и уникална певица. Благодарим ти искрено и за хубавите и смислени текстове на любими песни и хитове. Продължавай да ни радваш с още хубави песни“.

Усмивката на лицето на Глория сякаш казва само едно – „Да, изглеждам добре за годините си и съм напълно наясно с това!“

Вижте я:

Глория
Фолк кралицата Глория показа наистина завидно тяло

Е, какво можем да добавим? Пожелаваме на всички българки да изглеждат така на прага на 50-те. Някои биха казали, че на звездите им е по-лесно, но всеки човек може да се грижи за себе си, стига да изяви желание. Започва се от редовното спортуване и доброто хранене – там е разковничето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.