СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето защо го е нямало промоционалното уиски

Позиция на „Максима България“:

„На 17.03.2022г е публикувана статия със заглавие „Какво става? Пускат нещо на промоция, отиваме в магазина, но оставаме разочаровани!“, в която се цитира нередност от страна на магазин „Т Маркет“, част от верига магазини, управлявани от „Максима България“ ЕООД.

Описаната нередност се състои в обявяване на промоция на артикул, който не е бил наличен в обекта, въпреки изрично обявената в актуална брошура промоция. Във връзка с цитираните твърдения, бихме искали да дадем отговор на отправените в публикацията твърдения за допуснатата нередност.

Причината за липсата на наличност на цитирания в статията артикул „уиски“ е неизпълнение на задължение на наш доставчик да достави поръчаните бройки от стоката. Хранителна верига „Т Маркет“ предоставя акция на два заместващи артикула за филиалите, в които има наличност на цитираният артикул под 10 броя.

В обектите ни са поставени плакати с информация за заместващите продукти във всички филиали, в които няма наличност на промоционалния продукт. Считаме, че с това „Максима България“ ЕООД е компенсирала възникналия проблем. „Максима България“ ЕООД цени своите Клиенти и работи постоянно за подобряване на своята дейност“.

С уважение,

Екипът на „Максима България“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.