СВОБОДНО ВРЕМЕ

Украинска астроложка каза кога ще свърши войната

Войната в Украйна върви към своя пик, убедена е астроложката Анна Федоренко. Тя сподели своите прогнози с украинците, пише УНИАН.

Нумеролозите също посочиха двата най-вероятни месеца, когато военният конфликт ще приключи – март или май.

17 март беше датата, след която подкрепата за Украйна се засилва. На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федоренко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека – подобно положение на звездите би му вещало „огромно наказание, чак до смъртта“.

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна.

Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация – особено, ако става дума за „сензации“ от рода на „Зеленски избяга от Украйна“ и „взрив в АЕЦ“.

В частност, много лесно човек ще може да се поддаде на паника от 30 март до 1 април. Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери.

Това ще накара тази страна изключително агресивно да налива в ушите на украинците всичките си лъжи, които може да измисли.

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от края на месеца тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява Федоренко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.