СВОБОДНО ВРЕМЕ

Мария Бакалова бе бисерът на Оскарите – вижте красивата ѝ рокля (Снимки)

След като миналата година се размина на косъм със статуетката за актриса с поддържаща роля, Мария Бакалова отново бе очарователна на церемонията по връчване на Оскари 2022 . Младата актриса отново събра всички погледи на червения килим със стилната си визия.

Този път поводът беше партито на фондация „Елтън Джон“ за церемонията на тазгодишното издание на наградите на Академията за кинематографично изкуство и наука.

Бакалова публикува снимка в социалните си мрежи, с която благодари за възможността да отпразнува нощта на Оскарите като част от фондацията.

25-годишната българска актриса беше облечена с вечерна рокля на Ели Сааб.

Мария Бакалова 2022

Мария Бакалова черна рокля

„Не мога да повярвам, че мина една година от първите ми награди „Оскар“!“, написа тя към споделения кадър.

„Честит ден на Оскарите! Благодаря ти, сър Елтън Джон, че празнувахме заедно Оскарите тази вечер и най-вече, че ми позволи да бъда част от прекрасната ти фондация.“

Партито на фондацията на Елтън Джон за проследяване на връчването на наградите „Оскар“ е едно от най-бляскавите съпътстващи събития в нощта на церемонията. То беше организирано в Уест Холивуд парк и съвпада с 30-та годишнина от основаването на фондацията, става ясно от публикация в сайта на организацията.

Мария Бакалова черна рокля

 

Мария Бакалова Оскари

Водещи са Дейвид Фърниш, Лейди Гага, Ерик Маккормак и Били Портър. Сър Елтън Джон се включи със сателитна връзка от Линкълн, Небраска, където е на концерт от турнето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.