СВОБОДНО ВРЕМЕ

Библиотекарка скри шапката на зрителите на „Стани богат“ / ВИДЕО

Готината и интелигентна Нина Кралева буквално скри шапката на зрителите на „Стани богат“ тази вечер. Тя над 30 години е библиотекарка и през ръцете ѝ са минали хиляди книги. С аналитичността си тя впечатли зрителите. Размишленията й бяха точни и със сигурност оставиха отпечатък в играта.

„Бабата вкарва много повече логика и мисъл от половината позьори, които са отишли да играят просто за да се покажат по „телевизора“. Респект и успех нагоре“, коментират зрители във Фейсбук.

„Ох, милата, много ме изкефи, прилича ми на театрална актриса“.

„Браво, дано да стигне поне до 20к“, пожелава друг любител на предаването.

Шега на епизода се превърна репликата на Билалов: „Ще разпишем ли чека или ще си оправим сметките след това?“, а Нина повечето пъти отвръщаше: „Айде още малко“.

„Браво! Опасна бабка, евала“, възхищяват й се коментиращи в социалната мрежа.

Виж и това:  Ето как Диана Найденова успя да стопи 15 кг. и шашна колегите си (СНИМКА)

Играта на Нина приключи по собствено желание, тъй като се затрудни на въпрос 12, който е за 20 000 лв., и тя си тръгна с чек за 10 000 лева, а похвалите във Фейсбук не спряха да валят.

„Страхотна игра, надхвърли очакванията ми! Жалко, че използва 2 жокера във въпроса за 10000 лв., но показа много знания, а и присъствието й ми хареса. Дано гледаме повече такива играчи!“.

„Каква готина жена! Ако имаше още един жокер щеше да продължи. Ведра и ерудирана“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.