СВОБОДНО ВРЕМЕ

Коко Каменаров и Радина Червенова отново заедно

Бившият шеф на БНТ сложи край на извънбрачната си авантюра с близначката на Гергана Паси и се върна при съпругата си.

Любовта на Коко Каменаров и Радина Червенова се оказа по-силна от препятствията, които заставаха пред връзката им. Двамата отново са заедно, въпреки че залозите за това не бяха никак големи. Онзи ден папараците ни ги засякоха да крачат в тандем в центъра на София и по всичко личеше, че звездата на „Преди обед“ и дългогодишна говорителка на „По света и у нас“ е простила миналите прегрешения на мъжа си.

Коко и Радина преживяха най-голямото сътресение в брака си преди около година. Тогава бившият генерален директор на медията имаше извънбрачни отношения с Михаела Калайджиева – близначката на Гергана Паси, та дори се заговори, че със съпругата му са пред развод. Днес обаче става ясно, че не е бил хлътнал чак толкова силно по чуждата жена, та да съсипе семейството си. Авантюрата му не е прераснала в нещо повече от временна забежка.

Виж и това:  Библиотекарка скри шапката на зрителите на „Стани богат“ / ВИДЕО

Когато преди няколко дни сем. Каменарови попадна в обективите на папараците на „Уикенд“, Коко паркирал автомобила си, а Радина му давала напътствия от тротоара. Правело впечатление, че 57-годишният телевизионер е сменил мощния си джип мерцедес с по-скромно возило, но и новата му кола е опасна, когато се управлява под въздействие на алкохол.

Преди години той получи присъда за шофиране в състояние на опиянение и дори книжката му беше отнета за дълъг период. Това бе и основната причина той да се раздели преждевременно с поста си шеф на БНТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.