НОВИНИ

11-годишният Ники загуби баща си, сега майка му се бори с рака

Тежка съдба е притиснала Гинка Василева. Родена в Тутракан, от години живее в София. През март миналата година й откриват рак на шийката на матката. Последват операции и химиотерапии. През май  миналата година Гинка губи  съпруга си Никола от усложнения след COVID-19. Остава сама с 11- годишния им син Никола и болестта си. Предстои й химиотерапия в Турция, за което са й нужни средства, разказва Нова нюз.

„Гинка е моя дългогодишна приятелка, познаваме се от десетина години. Миналата година март месец  тя се сблъска с диагнозата рак на шийката на матката. Последва  операция, химио и личетерапия, което пък увреди бъбреците й. Към днепна дата семейството на Гинка помага с отглеждането на сина й, докато тя е в София и се бори с болестта. Българските лекари не дават надежди за излекуване. Разговаряли сме обаче с турска клиника, които казват, че има надежда за нея. Гинка обаче няма финансовата възможност да се справи сама”, споделя нейната приятелка Петя Колева.

Създадена е група във „Фейсбук”, където се набират средства. Всички желаещи да помогнат могат да го направят на страницата или директно по разкритата банкова сметка.

BIC: STSABGSF

IBAN BG77STSA93000028718173

Титуляр: Гинка Колева Василева

Можете и на PayPal

ginka.vasileva1974@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.