СВОБОДНО ВРЕМЕ

Зрителка: Дано не е вярно, че тя ще спечели предаването!

Все повече негативни мнения и оценки събира „Ергенът“. Поредно доказателство за това са огромна част от коментарите след снощното предаване в социалната мрежа Фейсбук.

Ето само три от тях:

– Виктория е рускиня, те всичките са с такъв манталитет – с всички средства минават през всичко и всеки, за да си постигнат целта. Дано не е вярно, че тя ще спечели предаването. Силно се надявам Алекс да победи, иначе ще е провалено предаването, като Виктор разбере, че всъщност е заблуден точно от Виктория, а не от Алекс, както самата Вики се опита да го изкара.

– Оххх, как въобще една жена може да се почувства „специална“, след като още на другия ден въпросният момък кани „следващо“ момиче, целува „поредно“ момиче, прави комплименти на „енто“ момиче… И после си разказват въодушевено как е минало и колко „вълнуващо“ е било??? Какво значение има „невероятната“ романтична среща на Алекс, след като само след няколко дни Виктор се целува страстно с „жизнерадостното“ Вики (пред погледите на останалите „мацки“ от компанията)??? Що за концепция има това предаване и как е възможно да се излъчват вече толкова сезони в други страни?

– Виктория може и да печели предаването, но пък с това подмолно и манипулативно държание, което лъсна пред половин България, едва ли ще продължи да е успешен инфлуенсър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.