СВОБОДНО ВРЕМЕ

“Ергенът” призна: В Турция бях като в златна клетка (ВИДЕО)

След като за броени седмици се превърна в истинска звезда у нас, „ергенът“ Виктор Стоянов продължава да поддържа огромен интерес към собствената си персона. Сега риалити звездата разкри пикантни подробности около живота си в Турция по време на снимките на риалитито “ Ергенът ”.

Бившият национал по гребане сподели в подкаста “Фактор”, че е бил настанен в собствено луксозно имение с басейн и джакузи, но без достъп до външния свят.

Ергенът не е имал на разположение мобилен телефон, телевизор или интернет. На моменти се е чувствал като в златна клетка.

Виктор Стоянов гребец

“Имах собствено имение, което беше на около 25 минути с кола от комплекса на момичетата. Бях отделен и изолиран. Бях в златна клетка – с басейн, с джакузи, но бях сам. Нямах телефон, интернет и телевизия. Не знаех какво се случва в България по това време. По цял ден бях на снимки. Скучните моменти бяха като се прибера в къщата вечер по никое време след снимки. Докато хапна, да си направя вечеря, да се оправя и да си легна – един час си в пълна тишина.

Сутринта идваха от екипа да ме вземат към 8:30-9:00 ч., цял ден се пътуваше от локация до локация, снима се. Вечерта имаше коктейл, който по някога продължаваше до до 3-4 часа. Разбираш, че аз постоянно съм бил в комуникация с хора. Не е имало момент, в който да остана сам, освен вечерта преди лягане”, коментира Виктор Стоянов.

Виктор Стоянов

“Първите няколко дни беше много тежко, защото осъзнаваш колко си свикнал с тези мобилни устройства и със социалните мрежи. Но постепенно се свиква. Така че е разбираемо държанието на дамите, които постоянно ме дърпаха по време на коктейлите. Даже имаше забавни закани: “Ти няма ли да ме поканиш в твоята вила?”, “Може ли всички да дойдем, ще ти сготвим нещо?”. Щеше да е много хубаво, но щеше да се убие тази романтика и интерес.

Снимките бяха 6 дни в седмицата, имахме и един ден почивка. В него карах мотора си. Бях с него в Турция. И в този един ден просто се качвах и почвах да обикалям улиците.

Ергенът предаване

Опитвайки се да се абстрахирам от всичко случващо се, да спра за момент да мисля за предаването. Беше много трудно, особено ако на следващия ден ми предстоеше коктейл и взимане на трудно решение. Затова се качвах на мотора, защото там си по-съсредоточен в пътя и изключваш. За момент наистина изключвах”, каза още Виктор Стоянов.

Цялото видео на подкаста “Фактор”:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.