СВОБОДНО ВРЕМЕ

Нели Рангелова скочи срещу големи български изпълнители: Не всичко е пари, приятелю!

Концертът на Агент Тенев се оказа истинско фиаско, а голяма част от хората в залата негодуваха и искаха да им бъдат върнати парите, които са дали за билети. Тяхното възмущение дойде от факта, че по-голямата част от обявените имена на концерта така и не се появиха.

Васил Найденов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Силвия Кацарова и много други дадоха бойкот на концерта, който беше по случай рождения ден на Тенев. А певицата Нели Рангелова избухна срещу всички тях и директно заяви, че скандалът е свързан с пари.

“Колко жалко е това, че доста колеги, които бяха на афиша, не присъстваха! Жалко за неуважението към Агента! Не всичко е пари, приятелю! Купонът и без вас беше супер! Сори за откровеността, но такава съм си аз! Гилдия ли? Да са живи и здрави авторите, които ни помагат да сме това, което сме! Поклон към невероятната публика, организаторите, режисьорa и екипа на БНТ”, сподели Нели Рангелова часове след голямото събитие в НДК.

От думите на Нели разбираме, че участниците в концерта са се пазарили за хонорар с Тенев. Тези, които все пак го уважиха са: Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Васил Петров, Кристина Димитрова и др.

Феновете на естрадната музика сравняват концерта на Агент Тенев с провелия се няколко дни по-рано “Любов по ноти”, в който участие взеха звезди като Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Нелина, Тони Димитрова, Братя Аргирови, Виктор Калев, Нели Петкова и т.н.

На въпросният концерт беше вдигната летвата много високо, а Агент Тенев не успя да я надскочи и затова преобладават предимно негативни коментари в социалните мрежи.

Феновете се чувстват излъгани, тъй като голяма част от публиката е била там, заради Васил Найденов и Георги Христов, които така и не се появили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *