СВОБОДНО ВРЕМЕ

Бизнесмен: Нечовешки писъци от тоалетната, човекоподобно същество преби две момичета

Пореден случай на агресия – този път в столичния квартал „Слатина“. Мъж нанася побой над две непълнолетни момичета пред погледа на клиенти и персонал в заведение. Собственикът също е бил заплашван многократно, включително и със закани за убийство.

Нападенията и агресията са извършени от 25-годишния Георги Георгиев. Мъжът е криминално проявен, многократно е осъждан за кражби и грабежи. Побоят е заснет от видеокамерите.

„На 4 април малтретрира и пребива две момичета, ужасна агресия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с юмрук. Получавал съм заплахи за убийство от него. Едно от момичетата не подава жалба, защото я е страх да не бъде убита, и друг път я е пребивал и отвличал“, заяви в „Денят започва“ собственикът на заведението.

Рецидивистът е задържан и е с повдигнато обвинение за хулиганство. От Районната прокуратура съобщиха за БНТ, че деянието е извършено в условията на опасен рецидив, предстои да му бъде гледана мярката за неотклонение, прокуратурата ще поиска най-тежката – „задържане под стража“, ако бъде признат за виновен го грозят до 6 години затвор.

Повече за бруталната история вижте в прикаченото видео!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.