НОВИНИ

СМЯХ! ВИЖТЕ КАК БОЙКО БОРИСОВ ИМИТИРА КУЛТУРНИЯ МИНИСТЪР ПРОСТО НАСКО (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се подигра на културния министър Атанас Атанасов за нелепото видео, което Просто Наско пусна в интернет и накара социалните мрежи да полудеят.

Борисов говори пред симпатизанти на партията си в Хасково, откъдето именно е и самият Просто Наско. Той имитира младия министър, а след това включи на по-сериозен тон и призова на всички в Парламента да бъде направен тест за употреба на наркотици.

Борисов каза: „Връщаме се обратно, защото сме в Хасково. И вие излъчихте просто Наско? Да ви пожелая щастлив ден! Да ви пожелая щастлив уикенд! И да си пожелая да влезе някой в парламента и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици на управляващите и опозицията“.

Иначе може да се каже, че в момента културните среди са в шок от видеото на министър Атанасов.

Известният режисьор Виктор Божинов написа в социалните мрежи: „Културата е в поза партер щом всички можем да понесем това „нещо“ и това отношение! Амин! Просто ОСТАВКА!!!“

В същото време политологът Слави Василев каза: „Гледах клипа на министъра. Сещате се за кой клип говоря. Имам честта да познавам лично Георги Йорданов, последния мохикан от старата гвардия. За тези, които не знаят, това е министърът на културата на Живков. Приносът му за българската култура е невъзможно да бъде документиран в един пост. Само ще кажа, че той успя през 1981 г. да накара руснаците да подпишат спогодба между двете държави, която признава, че основата на кирилицата е българска. Само този акт постави България в центъра на източноправославаната цивилизация. И сега го гледам тоз’ келеш. Напушен в кабинета си, министърът ни пожелава хубав петък. Нямам думи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.