СВОБОДНО ВРЕМЕ

Венета от Ергенът към Коцето: Много те харесвам, искам да работя при теб / СНИМКИ

Мацките, които със зъби и нокти буквално се борят за Виктор Стоянов, налазиха също толкова мускулест мачо. Че дори и по-известен от първия ерген в България – певеца Константин.

Знойните хубавици се впуснаха в истинско попфолк шоу в столичен клуб. Коцето влезе в ролята на Ергена. Колоритният изпълнител си направи импровизирана церемония на розите. Той обиколи около девойките и им раздаде по една роза. Мацките този път не трепереха от вълнение дали ще получат цвете, а се забавляваха с бисерите на бате Коце, разказва „България днес“.

Сред купонджийките бяха Вики, Венета, Дениз Хайрула, Гергана, Габи и други. Липсваха скараните вече Александра и Благовеста Бонбонова. Двете имат сериозен конфликт още от шоуто и не могат да се понасят.

Това не попречи на останалите мацки да се забавляват с пълна сила. Друсане на гьобеци, мятане на салфетки и шумни наздравици. Така прекараха част от веселбата кандидатките за „Ергенът“.

Най-устата персона в шоуто – Венета, стигна доста далеч. Константин зададе няколко въпроса на мацката, която напусна шоуто преди дни. Колоритната мадама от Дупница се самопредложи на певеца.

„Коце, много те харесвам. Теб и цялото ти семейство. От години ви се възхищавам. Идол си ми! Искам да работя при теб. Я като детегледачка, я като икономка“, изстреля Венета.

Коцето, леко шокиран от думите на блондинката, й отвърна, че на драго сърце би я прибрал в дома си.

„Ще те взема да красиш вкъщи“, обяви изпълнителят.

При гостуването си при Цитиридис Венета отново показа, че не подбира много думите си. Блондинката изпоти водещия с признания, че го желае.

„Пропуснал си една подробност, вече съм Венета Цитиридис. Всички неща вкъщи аз ще върша, не съм добра в кухнята, но мога да правя мусака и таратор. Много съм влюбена в теб, съвсем сериозно. Харесвам твоята сексуалност“, обясни в типичния си стил Венета.

Ергенките не бяха единствените ВИП персони на партито на Константин. За да полеят успехите от европейското, част от борците начело с Армен Назарян и сина му Едмонд, поляха триумфа на националите ни. Борците хвърляха по едно око на популярните девойки, които събраха погледите на всички гости.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.