СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ева Веселинова и мъжът й на седмото небе, съобщиха страхотна новина / СНИМКИ

Нова страница отгръща бившата пaнелистка на Гала Ева Веселинова. Блондинката е на финалната права с приключването на ремонта на новия си дом.  Докато отглежда двете си бебета-близнаци, бившата „господарка на ефира” е успяла да обзаведе апартамента, който се намира в престижен и модерен столичен квартал. Усмихнатата блондинка се похвали с няколко видеа, които показаха как изглежда жилището. Голямото семейство планира да се нанесе в новия дом за Великден, писа  „Уикенд“.

Ремонтът продължи повече от половин година, като семейството доста се е охарчило покрай майсторите и мебелите. Домът най-вероятно е закупен на кредит, срещу ипотека, но не е ясно дали на името на Ева и половинката й, или е собственост само на мъжа й. Чаровницата не спира да споделя с последователите ежедневието си, както и всички подробности около децата си. За разлика от много популярни майки, Веселинова ежедневно готви пюрета и манджи на децата си, като залага предимно на продукти от градината на баба си или от био магазините. Бившата тв звезда е отдадена изцяло на малчуганите, като съчетава майчинството с реклами в инстаграм, предимно на бебешки продукти, аксесоари и козметика. Най-омразната бивша колежка на Гала не се е занемарила, но пък и не посещава козметичните студия през ден, като други известни майки. Ева си гледа сама малките Борис и Стефани, които скоро ще навършат годинка.

Бившата панелистка от „На кафе“ се е доверила на фирма, която да почисти след майсторите, стана ясно от видеата й. В бъдещия дом на семейството остават само аксесоарите, декорациите и допълващи мебели, които Веселинова планува да закупи идните дни. Мебелите в кухнята са перлено бяло с дървен плот, плочките в банята също са в бяло и кафяво, комбинация, която преобладава в дома на семейството на репортерката, която не поддържа връзка с никой бившите си колеги от „На кафе“.

Ева и любимият й не са пестили пари за обзавеждането, но и не са изпадали в разхищения. Близки до двойката споделят, че и двамата не са сноби и не биха дали 3-4 бона за полилей или пък 10 000 лева за дизайнерска кухня. Заложили са на модерното, практичното от среден ценови клас. Холът, кухнята и трапезарията са заедно, има две бани и две спални, като едната е направена на детска стая. Настоящото жилище на Ева и мъжът й е далеч по-малко и доста тясно за двете им деца, които сега прохождат и имат нужда от пространство.

Веселинова официално е безработна от година и половина. Блондинката доби популярност като репортер в шоуто „Господари на ефира”, а след това – като панелист в „На кафе” при Гала, където отпадна през пролетта на 2020-а, а малко по-късно забременя и се отказа да си търси работа. В момента красавицата разчита предимно на приходите на таткото на бебетата, чиято самоличност упорито крие, но и тя си докарва стабилни доходи като инфлуенсър. Русокоската признава, че иска да се върне на екран, но след около година, когато смята да изпрати децата си на ясла.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.